top of page

Onze Partners

Voor het geven van Advies, uitvoeren van Regietrajecten en het trainen van Regisseurs werkt Altijd ContinuITeit samen met Suerte Academy als de “Regiewijzers”.

Aangevuld met Follon&Partners vormen wij “Service Integratie Nederland”.  Een platform gespecialiseerd in Service Integratie onderwerpen.

Voor “Versterken IT Omgeving” trajecten werken we samen met TRELION.

Met de BusinessITScan van partner IT’s Teamwork zorgen we voor een aanzienlijke verkorting van de traditionele adviestrajecten. Dit doen we doordat we snel, eenvoudig en via een “cloudapplicatie” de samenwerking tussen Business en IT plus de prestaties van IT inzichtelijk langs 6 IT-succesfactoren maken.

Onze kennis en ervaring komt samen op het platform iSOURCINGHUB, een innovatieve matchmaker voor IT Sourcing, waar klanten terecht kunnen voor het stellen van vragen over Sourcing, Regie en Service Integratie.

Aanvullend zijn er partners voor organisatieadvies, coaching, training, uitvoeren van IT-projecten en het leveren van IT-diensten en IT-oplossingen. Samen kunnen wij een totaalpakket bieden voor het tijdig aanpassen én continuïteit van uw IT-omgeving.

“Wij versterken uw ContinuITeit

bottom of page