Altijd ContinuITeit

Voor die MKB+ organisaties die zich continu willen aanpassen

 

Organisatie van IT

Het organiseren van IT kan op vele manieren ! Zelf doen, uitbesteden of een combinatie daarvan. 

"Regie voeren is mensenwerk en meer dan het  besturen van een leverancier " 

Met onze jarenlange ervaring bij klanten, adviesbureau's en leveranciers kunnen wij u met raad en daad bijstaan.  

Een organisatie opzetten, samenvoegen, los koppelen of beter laten presteren. Of het nu gaat om besturen , coachen of trainen.  Door een krachtig samenwerkingsverband met Suerte Academy bieden wij een deskundige en ervaren groep  adviseurs op divere gebieden. 


Wilt u weten hoe tevreden uw klanten zijn over uw IT  diensten en oplossingen ? Door de BusinessITscan®  maakt Altijd ContinuITeit en haar partner IT's Teamwork snel en eenvoudig voor 6 IT succesfactoren inzichtelijk hoe de huidige situatie is en worden verbeteradviezen gegeven om de samenwerking met de IT afdeling en de levering van IT diensten en oplossingen te verbeteren. Daarmee versterken wij samen met U de continuITeit !

 

Altijd ContinuITeitTripodie en GROOTINSPIRATIE werken samen om mens en organisatie te helpen met de volgende stap in hun ontwikkeling, het in balans brengen van Privé, Werk en Ik, en het vergroten van het dagelijkse plezier. Dat vertellen Peter van Kralingen en Ronald Hoogeboom in het gezamenlijk geschreven E-book "Je gaat het pas willen als je het ziet".   


Samen op weg naar mentaal gezonde organisaties die regie voeren, zich continu aanpassen en een sterke continuITeit laten zien!


Altijd Continu ITeit zorgt voor balans tussen bewust & tijdig vernieuwen, waarbij de dagelijkse gang van zaken zo ongestoord mogelijk verloopt !

Uw ContinuITeit versterken ? Neem contact met ons op !